Koiran lisääminen

Koiran tiedot saa kantaan täyttämällä alla olevan lomakkeen. Luethan alla olevan ohjeen huolellisesti.

Huom! Lomakkeessa on useita välilehtiä, jotka kaikki pitää täyttää, jotta tiedot menevät kantaan. Lomakkeen lähettäminen on onnistunut vasta, kun lähetä-painikkeen jälkeen avautuu kiitos-sivu. Jos lähetä-painikkeen jälkeen näkyy tämän sivun yläosa, rullaa alaspäin (älä klikkaa muita sivuja, jotta tiedot säilyvät!) ja tarkista, onko lomakkeen välilehtien yläpuolella teksti, että jokin pakollinen tieto on jäänyt puuttumaan. Käy korjaamassa puuttuvat tiedot ja mene uudelleen Kuvat-välilehdelle, josta löytyy lähetä-painike (välilehdillä pystyy liikkumaan klikkaamalla välilehden nimeä). Onnistuneesta lomakkeen lähettämisestä tulee myös sähköposti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Koiran tiedot näkyvät tietokannassa vasta, kun tietokannan ylläpitäjä on käynyt hyväksymässä koiran tiedot.

Omistajan nimi on vapaaehtoinen. Täyttämällä kentän hyväksyt, että nimi näkyy tietokannassa. Sähköpostiosoitetta ei näytetä tietokannassa.

Linkki jalostusjärjestelmään on vapaaehtoinen, mutta kaikista rekisteröidyistä koirista se kantaan laitetaan.

Oletuksena tiedot näkyvät tietokannassa juuri siinä muodossa, kuin ne olet täyttänyt lomakkeelle. Jos huomaat virheitä tai korjattavaa, voit pyytää yksittäisiä muutoksia sähköpostilla: bky.tietokanta@gmail.com. Tietokannan ylläpitäjällä on oikeus korjata kirjoitusvirheet, parantaa sanamuotoa ja poistaa/korjata virheelliset tiedot, esimerkiksi jalostustietojärjestelmän kanssa ristiriidassa olevat tiedot.

Lomakkeen täytössä apuna olevat kuvat:
Silmäluomien muoto (kysymys välilehdellä muut terveystiedot)
Purenta (kysymys välilehdellä hampaat)
Ienten liikakasvu (kysymys välilehdellä hampaat)